Нов видео подкаст „Открито за зависимостите“

„Открито за зависимостите“ е новият видео подкаст на Асоциация “Само днес” – Варна. В него експерти, терапевти и психолози говорят открито за зависимостите и възможностите за лечение.

В нулевия епизод ви срещаме с Павел Павлов – ръководител на Терапевтичен център “Само днес” и негов съосновател. Той разказва как човек може да попадне в капана на зависимостта и какъв е пътят на лечението, каква е ролята на близките и семейството и защо решението на проблема е “само днес”. От личната му история до създаването на терапевтичен център, който помага на десетки хора всеки ден, с Павел Павлов разговаря Мария Андонова.

Асоциация “Само днес” управлява Терапевтичен център за лечение и рехабилитация на зависимости. В него се предлага съвременно и адекватно лечение на хора, които страдат от зависимост – наркомания, алкохолизъм, хазартна зависимост, множествени зависимости. Важна част от програмата е консултирането и партнирането с близките и семействата на зависимите в различните етапи на лечението.

„Ние смятаме, че зависимостта засяга човека на три различни нива – биологично, психично и социално, и затова използваме холистичен подход, чрез който лекуваме всяко едно от тях.“ – казват специалистите от Терапевтичен център “Само днес”.

Абонирайте се за канала „Само Днес“ в Youtube, за да следите новите епизоди.
https://www.youtube.com/@samo_dnes