Специалистите от Терапевтичен център “Само днес” съвместно с фондация “За живота” организират практически онлайн семинар за близки на зависими на 13 юли 2024 (събота), от 10:30 до 14.00 часа. Темата на семинара е “Манипулациите в общуването със зависимия и отстояване на лични граници”.

Водещи на семинара ще бъдат Магдалена Илиева – психотелесен терапевт, обучаващ се в института по Неорайхианска аналитична психотерапия, гр.София и сътрудник работа с близки на зависими към ТЦ “Само днес”, и Тодор Желязков – консултант по зависимости към ТЦ “Само Днес”.

Работим с реални случаи и с практическа насоченост.
Място на провеждане:  Zoom платформа

Цената за участие е 30 лв.
Начин на записване: След заплащане на таксата моля да ни изпратите имейл с платежното нареждане на: provitavarna@gmail.com, не по-късно от деня преди датата на семинара. Като отговор ще получите линк за включване в семинара.

Банкова сметка:
Титуляр на сметката: фондация “За живота”
IBAN: BG77STSA93000029845410
Основание: Онлайн семинар + дата + Вашето имe

Телефони за записване и информация: 0897 535 219; 0887 050 363

Линк към ФБ събитието

ВАЖНО: За целите на семинара е нужно да си осигурите тихо и спокойно място, работещи микрофон и камера. Препоръчително е да сте на линия 10 минути преди началото на семинара, за да имаме време за отстраняване на технически проблеми.